Nejnovější recenze ze sekce Krbové vložky
- hřeje a to je lepší než mrznout
- krásný je pohled na živý oheň
- špatný rošt, který není pohyblivý a většina popela zůstane v krbu a popelník je téměř prázdný - tak 10% popelník a 90% zůstane nahoře- v návodu je dokonce drze napsáno, že popel stačí rozhrnout do stran a ten vyhoří, což je lež
- provedení není žádné velké kvality, ale většina šrámů byla na místech, která nejsou vidět, takže to nevadí, ale působí to odflákle
- naprosto rozdílné údaje výkonu - výrobce udává 13kW do vody a celkový výkon 15kW a na štítku výrobku je 11kW do vody a 17kW celkový výkon, což odpovídá spíš, protože opravdu velká část tepla jde do místnosti oproti vodě
- ochrana proti vypadnutí dřeva je nízká a hodně za ní padá popelu, který se při otevření vysype ven
- špatné rozměry krbu, pro lepší topení by mělo být topeniště hlubší a užší
krb pěkně hřeje a pohled na oheň je příjemný, ale doporučuji to zkusit jinde než v euroteplu
vložka byla vybrána kvůli dobrému poměru místnost/voda,
ale hodnoty moc reálné nejsou
- Velká spokojenost, vzhled a funkce bez chyby.
- Zatím žádná.
NORDICA Insert 80 HIGH PRESSURE
Přidáno: 5. prosince 2017
(naposledy upraveno 5. prosince 2017)
Zakoupeno v KamnaKrby.cz
- Nízká spotřeba dřeva
- Ventilátor
- Automatická regulace ventilátoru dle požadované teploty v místnosti
- Sklo se nešpiní a automaticky čistí během hoření
- Možnost použití klapky na komín
- Rozvod tepla do dalších místností
- Docela malý objem popelníku
- Při přikládání trochu kouří - člověk se to musí naučit
- Malé regulační páčky (přisávání vzduchu, samočištění skla)
- Váha 128kg - instalace se dá zvládnout ve dvou lidech
- Uzavření výdechu do místnosti je dost komplikované
Překvapilo mě použití bílých cihel. Při kvalitním spalování dochází k samočistícímu efektu a po vyhoření je krbová vložka opět krásně světlá.
Vše dle prani
- splnil naše očekávání, efekt hoření je hezčí ve skutečnosti než na videu
- Po každém zatopení dojde k silnému znečištění obou skel vložky, reklamce s prodejcem se řeší více jak rok a půl a do dnešního dne bez sebemenšího výsledku.
Tento výrobek rozhodně nedoporučuji - pokud nechcete dopadnout stejně a řešit reklamaci soudní cestou.
Nadčasové, jednoduché a spolehlivé provedení. Velmi kompaktní rozměry. Snadná obsluha, manipulace a instalace. Dobrý poměr cena/užitná hodnota. Slušný rozptyl výkonu - vhodné pro nízkoenergetické domy sk. B.
- Velmi hezký efekt ohně. Vcelku rychle vytopí místnost.
Fukárek je slyšitelný. Ale byli jsme upozorněni a počítali s tím. Jinak je krb nádherný a dělá velmi hezkou dekoraci.
- Spokojenost,po 3 roce už sem mi trochu drolí vyzdívka acumote,ale je to vyměnitelná část.Jinak zatím spokojenost,nemužu nic vytknout
- Pěkný vzhled.
- Ovládací prvky (klička na otevírání a ovládání vzduchu) jsou horké a musí se používat rukavice. Pružina na dveřích brání pohodlnému rozdělání ohně. Při otevření dveří jdou všechny spaliny do místnosti. Musel jsem oddělat jeden usměrňovač tahu (do komína) a trošku se to zlepšilo, ale tím jsem snížil účinnost kotle. Před přikládáním musím otevřít okno, aby se trošku zlepšil odtah komína (DN180), který doposud v pohodě stačil a má dobrý tah (účinná délka cca 8m). Uvažuji o koupi komínového ventilátoru, který bych pustil vždy před přikládáním, aby se zlepšil tah do komína a nešlo vše ven z vložky.
- Sklo je během chvíle (použito 3x) absolutně černé. Popel padá do popelníku, ale také pod něj do přívodu vzduchu tudíž je nutné dokoupit vysavač na popel.
Tento produkt jsem kupoval kvůli pěknému vzhledu a ceně .... Asi (s porovnáním ostatních) přijatelná, ale přesto si myslím, že za ty peníze už by to mohlo být lepší.
Mám dlouhodobé zkušenosti s krbovými kamny Prity a nedá se to srovnat. Kvalita byla sice asi horší, ale tyto nedostatky neměly.
Krbová kamna jsem používal cca 8 roků a za tu dobu jsem měnil 2x rošt, a komínovou klapku, ale co mě čeká u toho typu ??? Uvidíme časem. Kdybych nechtěl místo krbových kamen krb, tak bych tuto vložku okamžitě někomu prodal.
- kvalitni
- cena vykon
- při přikládání kouří do místnosti
- sklo je za pár hodin černé a není vidět do vnitř
použítelná jedině když vám nětěstní okna a dveře jinak se musí větrat
- ventilátor jako topení
- Nízká cena
- Hezké provedení
- Krb máme cca 2 roky. Topili jsme s ním dvě sezony a čeká nás třetí. Krb je kvalitní, krásně a levně topí.
- perfektní otevírání
- velikost akorát
Chtěl jsem krb s posuvným otevíráním, ale né veliký. Tento se na trhu jevil jako nejlepší varianta a jsem rád že jsem se pro něj rozhodl. Po roku provozu můžu říct, že to byla dobrá volba.
- velikost
- provoz
- vzhled
Krb nám byl doporučen krbařem a jsme rádi , že jsme na něj dali. Jsme s ním velice spokojeni a neměnili by jsme. V tyto pochmurné dny si rádi zatopíme a sledujeme krásně hořící oheň.
- Perfektní spolupráce. Firmu jsem si vybrala na základě jejich bezkonkureční nabídky. Je to jednička na trhu! Mají skvělý výběr krbových vložek, jejich pracovníci se vším poradí. Určitě doporučuji spolupráci.
- Topí jako ďábel
- Je na 50 cm polena
- Vysoká účinnost
- Nízká spotřeba paliva
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »