Nejnovější recenze ze sekce Krbové vložky
- pěkné
- zpracování
- Kvalita zpracování
- Systém spalování dřeva
- Centrální přívod vzduchu
- Těsnost
- Poměrně vysoké nároky na tah komínu, je to ale moderní vložka, tak se s tím musí počítat. Nedávám tedy jako nevýhodu, dnes je to standard
- Možnost ke vložce přikoupit akumulační sadu
- Dostupnost náhradních dílů
- Český výrobce
- Věrná imitace ohně, polena jsou jako pravá, podsvětlení také
- Pára simulující kouř
- V tichu je slyšet šumění parogenenáror (kapání vody)
Drahý ale krásný studený krb. Vypadá opravdu jako oheň, polena jsou velmi kvalitní a vypadají opravdu jako ohořelé dřevo. Spolu s nepravidelným světlem a generátorem páry (simuluje kouř) je dojem luxusní.
V tichu je slabě slyšet kapání vody, ale možná to dělá jen ze začátku.
Zboku má hlavní vypínač a přepínač režimu (vypnuto/světlo/světlo+kouř).
Tento je samostatně stojící, takže nevyžaduje zabudování. Můžete ho postavit kamkoliv.
- imitace hořícího krbu je velmi realistická, doporučuji! Topná tělesa jedou i na plný výkon s ventilátorem potichu.
- I bez topení jen s optickým efektem je to krásná dekorace do obývacího pokoje , nebo kamkoli jinam.
Kupoval jsem spíše jako dekoraci do obýváku, případně s rychlým přitopením v případě potřeby.Účel byl splněn výborně, světelný efekt hořícího krbu i bez topení je krásným doplňkem ,stejně jako například potůček v zahradě. Můžu jen doporučit.
Krbovou vložku jsem dosud nezabudoval, vlastnosti
v provozu nemohu zatím vyhodnotit.
Tento výrobek jsem si vybral na základě údajů výrobce. Hledal jsem krbovou vložku nejen jako možnost vytápění v přechodném období, ale i k příležitostnému vytvoření domácí pohody, kdy jinak vytápím nemovitost plynovým kotlem.
Při hodnocení před zabudováním oceňuji kvalitu zpracování litiny, promyšlenou konstrukci prostoru pro hoření, ale i konstrukci vnějšího povrchu vložky, pro co nejlepší předávání tepla do vytápěného prostoru.
Objektivnější info mohu poskytnout až po instalaci, a vyhodnocení zkušeností z provozu.
- krb má dobrý tah
- pěkný design
- klapka nahoře i dole a její umíštění v čele krbu
- skvělý poměr cena/výkon
včera jsme obdrželi, po víkendu začneme s obestavbou a usazením krbové vložky. Je celkem těžká, uvidíme, jak se s ní bude zacházet.
ještě není odpojen, ale vypadá kvalitně
BEF HOME Flat V 6 N Twin
Kamil Musil
Přidáno: 17. prosince 2019
(naposledy upraveno 17. prosince 2019)
- design, kliky otevírání dvířek, plnění krbu z technické místnosti
- kouř, sklo
Jsem velmi rád, že jsem si koupil variantu krbu s přikládáním zezadu (z technické místnosti). Kdybych měl přikládání pouze z přední strany, tak bych krbovou vložku patrně nepoužíval, protože bych měl všechen kouř v obýváku. Odtah kouře je špatný, dával jsem to za příčinu úzkému rozměru vložky. Zakouření a začernění skla je také špatné. Při třetím ohni už nevidím, jestli hoří a to jsem vystřídal různé druhy dřeva. Na čištění po každém druhém až třetím zatopení už jsem si asi zvykl. Ještě že existuje Krbík.
Na rozdíl od ostatních výrobků. Zde vypadá plápolající oheň naprosto věrně. Vytváří to iluzi opravdového krbu na dřevo. Žhnoucí oharky a polínka.
Doporučuji
- zatím vše ok
je třeba zkontrolovat závěs dvířek ,já to neudělal a dvířka na mě vypadli při topení :D , od té doby vše ok
vybadá opravdu mohutně
- Je velice pěkný, vytváří příjemnou atmosféru v obýváku
- odpovídá požadavkům na vzhled a zároveň dostatečný výkon
- Velký prostor pro naložení dřeva, slušná výhřevnost, kvalitní materiál samotu i samotné vložky, téměř dokonalé vyhoření dřeva... Minimum popela
- Bez ventilátoru vzduchu dlouho trvá než se rozhoří přiložené dřevo, problém je i při zatápění novinami
- Vyhovuje našemu požadavku
Je to předraženy krám z Polska. Za ty prachy se dá koupit značkový krb nebo vložka která má svoje věci perfektně vychytany. Třeba čištění vymeniku. Cekal sem mnohem více, tet se tluču do hlavy.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »