Nejnovější recenze ze sekce Krbové vložky
- Originální kousek
- Nevím
Miluju originalitu a tento krb mi ji zaručil. Jak to bývá u designovek, funkčnost většinou nic moc. Proto musím říct, že tento krb mě velice příjemně překvapil jak krásně hoří. Normálně recenze nepíšu, ale tady jsem si to nezmohl odpustit. Paráda...
- jedná se o krbovou vložku která se mě hodí do chalupy
je to šikovný produkt který se hodí do menších prostor
- Krásně funguji dobře hoří ,žádný problém s oplachem skla automatická regulace funguje jak má. S ladomatem žádný problém z dehtem .
- Výkon nemůže být takový jaký udává výrobce absolutně nedokáží nahřát kubíkovou akumulační nádrž max 69 C . Což je docela podstatný problém člověk v dobré výře koupí produkt který vlastně není vůbec ekonomický protože teplovodní kamna bez aku nádrže nemají žádnou výhodu,teplo je jen když topíte .
Cena přijatelná kvalita taky ale výkon tak do 3 plus 1.
- V této cenové relaci super výrobek
Mám pár dní, ale výborně hřeje
- litina
- dobře vypadá
- bezproblémový provoz
- není nejmodernější
Chteli jsme litinovou vložku a jsme spokojeni.
- Blower door
- pěkně hoří
- nemá trojsklo
Těžko najít krb do pasivního domu, ale tento je navíc od českého výrobce, supr. Spokojenost.
- Design
- Nic. Funguje bez problémů.
Jsme spokojeni.
- prostě krásný
- dost drahý
jediný krb na trhu, co vypadá jako krb, cena je dost velká, ale je to paráda
nemam
- tři strany skla
- malý výkon
- nevím
Třístranný krb za fajn akční cenu.
- nádherné topeniště, kvalita provedení, hezky hoří
- bez problémů
Krb jsme koupili na doporučení krbaře a jsme spokojeni.
- výborná cena
- vzhled
- naprostá spokojenost
Skvělý poměr cena výkon.
- Velká polena.
- Snadná montáž kamen.
- Pro kvalitní hoření použít větší suchá polena nebo velké hranaté brikety.
- Palivo do krbové vložky vozit skoro na kolečku.
- účinnost 75%
Koupeno před 5 lety. Teď bych vložku asi již nekoupil. Vybral bych něco s vyšší účinností.
- nedrží teplotu spalování
- velmi nízká účinnost
- praská rošt
- zdaleka nevyhoří veškeré palivo
- zanáší se komín (nedohořelé plyny kondenzují na stěnách komína)
Koupě byla velká chyba. Trpí snad všemi nedostatky, jaké mohou teplovodní vložky mít.
- černý vnitřní prostor
- čisté sklo i v procesu hoření
- kvalitní zpracování
- x
Designová záležitost, která je ozdobou našeho obývacího pokoje. Hned na prodejně nás zaujala jejím nevšedním formátem třístranného prosklení a černým vnitřním prostorem pro přikládání. Měl jsem trochu strach z hlediska funkčnosti, jelikož je to ojedinělý typ kamen, ale mé obavy byly naštěstí zbytečné. Krb se ukázal jako krásný zdroj tepla s pěkně čistým sklem i v procesu hoření. Díky černému vnitřnímu obložení, vypadá krb stále jako nový z výroby. Krb, který jsme měly v předešlém domu měl vnitřní výstelku bílou, která nás neustále rušila nečernalímy vnitřnímy části, neboť tento nežádoucí vliv je přirozená součást ohně.
Jsem velice spokojen, že jsme si vybrali tento typ krbové vložky, který je do detailu promyšlený. Na závěr mohu tento krb i výrobce doporučit.
- Jedna z nejlepších krbových vložek v této cenové kategorii.
Vypadá to, že si někteří jiní výrobci nejspíše ze závisti, zaplatili pár lidí, kteří napíšou negativní komentáře na BeF.
Krby BeF zapojujeme spoustu let, za tu dobu bylo zaznamenáno jen pár drobných reklamací, které byly firmou BeF vyřešeny bez problému.
- splňuje test těsnosti obálky budovy
- minimální výkon
- moderní vzhled
- dvě skla
- Je malá, ale to je problém pasivního domu
Vím, že do pasivního domu se krb nehodí, ale s manželkou máme prostě rádi tu atmosféru praskajícího ohně a tak jsem hledal řešení. U nás na trhu to byl velký oříšek, až nás zachránil tento krb určený přímo pro naše potřeby. Nyní už dům s krbem stojí a my se už jen těšíme jak začne sezóna topení.
- dobré dílenské zpracování
- pěkný design
- kvalitní použité materiály
- a hlavně funguje výborně
- trošku na první pohled se zdající vyšší cena, ale...
- malinký nedostatek v lakování
- podstavec má špatnou souosost otvorů pro šrouby (asi nebyl dodán originální z Belgie).
Do poslední chvíle jsem si říkal, zda jsem neudělal chybu, po prvním zatopení již vím na 95%, že má volba byla správná. Jsem přesvědčen, že lepší krb může nabídnout už jen Jotul. Ostatní jsou hračky, né kamna.
- Velký formát prosklení
- Kvalitní zpracování
- Černá výstelka
- Snad asi ani nic
Dlouho jsem vybíral krb, nikde jsem nenašel nic co by mi padlo do oka až na tento kousek. Velký formát prosklení, zvedací dvířka jsou tichá, černá výstelka a hlavně nízký výkon! Jediný problém byl náš komín s průměrem 200mm. Nechal jsem změřit spalinovou cestu a zjistil přítomnost moc velkého tahu. Komín mi vyvložkovali znovu na 180mm a teď je to paráda. Plameny jsou lehce regulovatelné.
- Pěkný vzhled, nízká cena.
- Servis polského výrobce - problém.
U levného produktu raději podpořím českého výrobce.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »