Nejnovější recenze ze sekce Krbové vložky
Ještě jsem jej nepoužil takže nevím vybral jsem jej z duvodu cena a topný výkon v kw
- velký sklo
- vejdou se velký polena
- pěkně táhne i s otevřenými dvířky, v zimě zkusím i buřta opéct :)
- klička pálí při přikládání, ale to je asi normální
Kamna nám nedávno známej zabudoval a jsem nadmíru spokojen a překvapen. I když je léto zkoušel jsem zatopit a všechno běží tak jak má. Sklo se nešpiní, pěkně těsní a dává fakt příjemný teplo. Už se těším na ty zimní večery až budu topit naplno.
- jsou tak akorát
- zakrývací rámeček zvlášť
Dlouho jsme vybírali kamna, na trhu jich je habaděj, nakonec nás však nejvíce oslovily tyto a musím říct že jsou naprosto tak akorát. Jak ze stránky finanční tak i velikostně. Mě osobně fakt překvapily jak pěkně hoří. Zpracování je taky pěkné, moderní. Takže za mě palec hore!
- málo výkonná
- sklo z jednoho kusu
- malý přikládací prostor
Akorát velikost na malého domku. Pěkně vypadá a hlavně má sklo z jednoho kusu, což je paráda. Už se těším až budeme v zimě topit.
- Kvalitní a bytelné zpracování
- Ovládání vzduchu
Vložka zatím splnila očekávání. Rozhodli jsme se nekupovat to nejlevnější na trhu a prozatím to vypadá, že to bylo správné rozhodnutí.
Co se mi zdá nejlepší je to, že při otevírání dvířek "nezačoudí" do místnosti.
- krásně topí
- nízká spotřeba dřeva
- moc pěkný design
- vlastně asi nic
já mohu jen doporučit, vybral jsem dobře
- zatím naprostá spokojenost
vše funguje, tak pro být nespokojený
- pěkně hoří
- vzhled
- malá, ale vytopí celé dolní patro
- zatím nic
Máme ji hlavně na atmosféru kvůli ohni, ale dokáže i pěkně zahřát. Ideální do našeho nízkoenergetického domu.
- nádherně hoří
- design
- bezproblémový provoz
Krbovou vložku jsme koupili na doporučení sousedů a jsme po první sezoně naprosto spokojeni.
- Neubere moc místa v obýváku
- velké sklo skoro jako naše televite
- malý prostor na příkládání
S přítelem jsme hledali krb do našeho nového domku, v našem případě spíše doplněk obýváku. Náš krbař nám doporučil tento krb a musím říct že splňuje to co jsme hledali. Je supr že nám neubral moc místa, je to taková naše druhá televize. Sice má malý prostor na přikládání dřeva, ale i to stačí. Máme za sebou jednu zimu a neměnila bych.
- naprostá spokojenost
- zatím nic
topil jsem tedy pouze třikrát
- kvalita
prostě co můžete čekat za tuto cenu :(
- krbař mě vytvořil s touto vložkou krásný krb
- pěkně hoří
- topeniště je menší na malé polena
Když jsem obvolal asi pět kamnářských firem, tak mě dvě z nich tuto firmu nedoporučili, já si přesto vložku vybral, bylo to teda hlavně kvůli velikosti (větší se tam holt nevlezla) a musím říci, že toho nelituji. Vložka pěkně hoří a jsem s ním prostě spokojený.
- cena !!!!!!!
- nemá žádnou zábranu a proto ji nemohu naložit tak jak bych chtěl
jako za tu cenu valí dobře, když mi ji krbař doporučil, tak jsem se po přečtení techto recenzí bál, ale je to bez problémů, je teda pravda, že se topilo snad jen čtyřikrát, momentálně je docela teplo, tak to nejde úplně otestovat :)
- Výkon/ cena výborné.
- Velké topeniště - při naložení opravdu výkonné topení, při vhodném dřevě a regulaci vzduchu vydrží hořet až 8 hodin.
- Přístupnost z obou stran je nedocenitelná. Možnost přikládat z jedné strany a netahat si nepořádek do obývacího pokoje je skvělá.
- Špinění skla (tomu se člověk stejně nevyhne).
- Chybí externí přívod vzduchu.
- Regulace primárního a sekundárního vzduchu je dost elementární (odtud patrně špinění skla).
Nutno podotknout, že vzhledem k ceně je krbová vložka výborná, doplnil jsem ji o komínovou klapku, provozuji to takto dva roky a když jednou za měsíc otřu sklo papírem na podpal (otázka dvou minut), tak není problém s ničím.
- černá sklo po jednom zatopení a není to vlhkým dřevem
nedoporučuji
Nádherný krb
- Skvělá účinnost
- Český výrobek
- Pěkné a poctivé zpracování
Po dlouhém rozhodování jsme vybrali tu to krbovou vložku.
Jsem maximálně nadšen, jedná se o krásný doplněk interiéru.
Nízká spotřeba dřeva, velice dobrá regulace.
Při vybírání vložky nešetřete a zakupte si s výměníkem,
prostor kde je vložka není přetopen, teplo máte všude.
- design
- zatím jsem nic nenašel
- ženě se nelíbí klika :)
Krbovou vložku používám cca rok a půl a zatím bez problémů, s čistotou skla rozhodně nemám problém jak se píše v některých recenzích. Jednu zvláštnost jsem tam našel a to, že regulátor jde až podivně lehce, ale vše funguje jak má.
S krbovou vložkou jsme naprosto spokojeni, topíme v ní 3 roky a zatím nebyl žádný problém, čistíme ji a pěkně se o ni staráme. Doporučili jsme si i sousedům, kteří si ji rok po nás také zakoupili a jsou spokojeni. Takže za nás ANO!