Nejnovější recenze ze sekce Krbové vložky

Ověřený zákazník Krby-stavba.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 15. února 2015

Zakoupeno v Krby-stavba.cz

• Levné, plní účel, jednoduchost
  • Levné, kvalita tak na 75%

Asi bych si příště připlatil za trochu kvalitnější, jinak funkčně ok, na občasné topení stačí (cca 2x týdně ).

Přidáno: 5. února 2015

• Cena, výkon.
  • není regulován přívod externího vzduchu, oplach skla nefunkční, po každém zatopení nutnost sklo vyčistit, prohnuté topeniště, odpadá výhoda širokého topeniště, vzniká mezi roštem a palivem velká mezera.

Výhodný poměr cena výkon s několika nedostatky.

Flamen SIGMA F S

Flamen SIGMA F S

Přidáno: 24. ledna 2015

• Super hoří
  • Vytopí celý dům
  • Nemusí se moc přikládat

krb máme doma od září. Zatím je vše OK. Žádná porucha/nespokojenost se neobjevila. Máme ještě dodatečné topení (tak ho zapalujeme např. jen večer), ale zkoušeli jsme, zda krb zvládne vytopit dům sám - zvládne. Líbí se nám, jak oheň v krbu hezky hoří. Není třeba často přikládat, dřevo tak vydrží dýl.

Flamen ALFA R S

Flamen ALFA R S

Přidáno: 22. ledna 2015

• Dobře hoří
  • Minimální údržba
  • Minimální spotřeba dřeva

Super design, bytelná, kvalitní provedení, desetiletá záruka a hlavně - skvěle hoří. Spotřebuje málo dřeva a je super vidět do ohně. Popel skoro nevynášíme, údržba je minimální. Co dodat. Určitě bychom si ji koupili znovu.

BEF HOME Start 6

BEF HOME Start 6

Přidáno: 18. ledna 2015

• nic
  • vše,absolutně špatná volba....tragédie,děs...

Nechápu,jak něco tak nekvalitního může být v prodeji...Kdyby nebylo rady uživatele a1,zde z recenzí,tak s tím mám problémy dodnes..poradil mi,jak vyřešit netěsnosti kolem kastlíku popelníku...Takže v žádným případě nedoporučuji...opravdu firma Bef Home nikdy!!!!!!! Vím co říkám z vlastní zkušenosti...

BEF HOME Trend V 7

BEF HOME Trend V 7

• kvalitní materiál
  • kvalitní zpracování
  • pro někoho vyšší cena

je pravda že si člověk za i vyšší cenu koupí hodně kvalitní výrobek
jsem velmi spokojen s její koupí

BEF HOME Optim 7

BEF HOME Optim 7

• kvalita
  • cena

dobrý krb za dobrou cenu

BEF HOME Aquatic WH 650

BEF HOME Aquatic WH 650

• Kvalita
  • Cena
  • Výkon

S firmou BeF mám zatím jen dobré zkušenosti.
Tuto vložku jsem si vybral na doporučení známých.
Můžu doporučit.

BEF HOME Flat V 6

BEF HOME Flat V 6

Doporučuje produkt

Hledali jsme krbovou vložku, která nám nezabere příliš místa v obývacím pokoji. Na doporučení krbaře jsme zvolili tuto krbovou vložku od firmy Bef home. Prozatím jsme s ní spokojeni.

BEF HOME Optim 6

• Kvalitní provedení
  • Vzhled
  • Kvalitní oplach skla
  • Zatím nic

Vložku máme krátce a jsme naprosto spokojeni. Na tuto značku jsme sice nenašli moc recenzí na internetu, ale dali jsme na doporučení kamnáře, který nám krb stavěl a vypadá to na správnou volbu :-)

BEF HOME Start V 7

BEF HOME Start V 7

Přidáno: 1. ledna 2015

Nedoporučuje produkt
  • aj po troch vykurovacích sezónach stále cítiť zápach z vypaľovanej farby

Po zahriatí KV na pracovnú teplotu cca 30min sa začne šíriť z výduchov obostavby po celej miestnosti zápach z vypaľovanej farby. Nie je to zápach dymu ani dechtu, ale zápach ako pri prvom zapálení v KV. Čím vyšia teplota, tým je zápach intenzívnejší.
NEODPORÚČAM

Uniflam 700 SELENIC

Uniflam 700 SELENIC

Ověřený zákazník Krbylevně.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 30. prosince 2014

Zakoupeno v Krbylevně.cz

Doporučuje produkt
  • dobré ovládání, lze naložit velkým obsahem dřeva
  • nemá takovou výhřevnost, jak je uváděno
  • klička uzavírání upadla po 2 dnech - stržený závit
  • rozhodně nehoří 10 hodin

výkon odpovídá ceně

KRETZ L 53 SB

KRETZ L 53 SB

Přidáno: 30. prosince 2014

• Sekundární spalování, ale je nutné udržovat v topeništi dostatečný žár. Je to zajímavá vložka až na prasklou vyzdívku.
  • Prasklá žárobetonová vyzdívka

Dobrá, ale chtělo by to vychytat pár much. Třeba účinnější oplach skla a spolehlivější vyzdívku.

Flamen Beta F S

Flamen Beta F S

Přidáno: 29. prosince 2014

• malá spotřeba dřeva
  • nemusíme čistit sklo
  • super vypadá
  • nic se na ní nekazí

Jsme naprosto spokojení, perfektně hoří a je krásný pohled na oheň. Dobře spaluje, protože vyhřeje v pohodě dvě místnosti a popel vynášíme jen minimálně. Je bytelná, lehko se ovládá a za tu cenu je naprosto skvělá. Přesně toto jsme si představovali. Vřele doporučujeme všem.

Dovre 2175 CBS

Dovre 2175 CBS

Přidáno: 23. prosince 2014

• Dvoustupňové spalování
  • Externí přívod vzduchu
  • Terciální vzduch
  • Moderní vzhled a kompaktní rozměry
  • Šamotová výstelka topeniště
  • Snad jen cena, která je vyšší

Chtěl jsem severskou vložku, která by měla výkon kolem 10kW a nestálá zbytečně moc peněz. Vybíral jsem mezi značkou Dovre a Jotul. Pro Dovre hovoří nižší cena oproti Jotulu. Kvalita zpracování mi přijde shodná.

Zpracování je na velmi dobré úrovni, litina se zdá být kvalitní, čemuž odpovídá i váha. Vložka je vyrobena v Belgii.

Díky externímu vzduchu není problém oheň "rozdmýchat" i na několika žhavých uhlících a pokračovat v topení třeba i po 12 hodinách od posledního přiložení paliva.

HS FLAMINGO Aquaflam 25

HS FLAMINGO Aquaflam 25

Přidáno: 19. prosince 2014

• výkon
  • šílená doprava přes firma Gais
  • oplach skla dvířek nefunguje, pořád jsou špinavá
  • po dvou měsící jsou již nánosy dehtu v kamnech
  • malý a těžký popelník
  • mizerný návod
  • hodně velké výdaje peněz při zapojení
  • velký otazník nad základní regulací

spíš nedoporučuji

KRATKI MAJA 12

KRATKI MAJA 12

Ověřený zákazník StavbaEU.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 15. prosince 2014

Zakoupeno v StavbaEU.cz

Doporučuje produkt
  • dobrá kvalita zpracování povrchu vložky s žebrováním
  • na zadní straně vložky kaslíku na popel je našroubovaná krytka, kterou lze demontovat a napojit externí přívod vzduchu.
  • vzhledem k vysoké teplotě pláště se teplo přenese do táhla řízení komínové klapky, je dobré mít rukavice, určitě se můžete spálit o madlo táhla. Např u vodní podobného typu, kterou mám se to nestane, plášť má max 80C, tady je to cca 250C
  • oplach skla je nedostatečný, po stranách se tvoří závoj.

na trhu jsou k dispozici dvě krbové vložky skoro stejného názvu ale jiného principu. Jedna je "Maja 12kW vodní" druhá je "Maja 12kW horkovzdušná". To "vodní" a "horkovzdušná" tam v názvech nějak většinou chybí a obrázky jsou často zaměněné. Píšu teď recenzi na horkovzdušnou, ale obrázek na pozadí je té vodní? V tomto se zdá být drobný problém, ale mě pochopitelně přišla ta druhá než jsem chtěl, takže jsem si to patřičně užil :) Díky obchodu ale proběhlo vše v pořádku. Horkovzdušná vložka je sestavena z litinových odlitků velmi dobré povrchové kvality. Při vypalování se z povrchu nátěru uvolňují rozpouštědla v podobě dýmu který se drží u stropu, je potřeba řádně větrat. Čekal jsem zápach ne skutečný bílý dým. Vložka má velmi dobrou výhřevnost, průměr kouřovodu 200mm je možná zbytečně velký, ale je to přišroubovaný odlitek, používaný u většiny typů, pokud necháte klapku otevřenou, vycucne si dřevo z ohniště za půl hodiny i se zavřeným přívodem vzduchu, protože v žaluziích jsou i tak mezery. Jsem již 5 let majitelem vodní vložky Kratki Zuzana 15kW a nyní jsem získal pár zkušeností s touto horkovzdušnou, instalovanou u svých rodičů. U obou musím říci, že kromě ne zcela funkčního oplachu skla (což je problém většiny vložek), jsou obě na velmi dobré úrovni zpracování a výrobce nešetří na materiálu. Vzhledem k ceně která je velmi příznivá bych se nebál si jí pořídit znovu.

Dovre 2175 CBSCP

Dovre 2175 CBSCP

Ověřený zákazník Astra Krby Kamna Ověřený zákazník

Přidáno: 9. prosince 2014

Zakoupeno v Astra Krby Kamna

Doporučuje produkt
  • Vhodně systémově řešená krbová vložka s opláštěním.
  • Separátně je možné na příruby 125mm připojit několikanásobné vstupy a výstupy ohřevu vzduchu. Samostatná příruba přívodu sání vzduchu 100mm pro hoření.
  • Kamnářské vůle a mezery, drobné mísení vzduchů.

Výborná litinová vložka optimálního výkonu pro úsporný RD. Škoda, že jí nevyrábí český výrobce.

Uniflam 700 STANDARD

Uniflam 700 STANDARD

Ověřený zákazník Krbylevně.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 4. prosince 2014

Zakoupeno v Krbylevně.cz

• Kvalitní zpracování, masivní konstrukce
  • I přes topení suchým dřevem se špiní sklo

Dobrá kvalita za příznivou cenu

Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí 1...21 22 [ 23 ] 24 25